辣味燉蔬菜

辣味燉蔬菜

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 5min.
6 人份

Suroviny

  • 紫洋蔥 切塊
    200 克
    200 克 洋蔥, ,切塊
  • 蒜頭
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽,依個人口味調整
    1 根
  • 橄欖油
    10 克
  • 新鮮番茄 切塊
    750 克
    750 克 罐頭番茄
  • 綜合甜椒 (如:黃、紅椒),切條(長約2公分)
    200 克
  • 1 - 1 ½ 茶匙
  • 罐裝玉米粒 瀝乾水份
    150 克
  • 罐裝腰豆 瀝乾水份 (瀝乾前約800克)
    500 克
  • 素蘑菇香腸 (450-600克)
    6 根
    6 根 素香腸, ,任一種類
  • 香菜 只取葉子
    3 - 4 根
    3 - 4 根 新鮮平葉巴西利, ,只取葉子

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 24 g
Kalorie 1745 kJ / 418 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 13.3 g
Sacharidy 27 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...