Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Germteig
- 200 g Dinkel
- 300 g Weizenmehl, glatt
- 10 g frische Germ
- 20 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Wasser, kalt
- 2 TL Salz
Kräuterpaste
- 30 g gemischte Kräuter, frisch (Rosmarin, Thymian, Oregano, Salbei)
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 60 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Fertigstellung
- 100 g Kirschtomaten
- Dinkelmehl, für die Arbeitsfläche
- 3 EL Sonnenblumenkerne
- Wasser zum Besprühen
- etwas Fleur de Sel zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 940 kJ / 225 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Mediterrane Baguettes
1 godz. 30 min
Paradeiser-Topfen-Wurzeln
1 godz. 10 min
Bärlauch-Franzbrötchen
2 godz. 20 min
Bier-Ähren
14h
Zupfbrot mit Knoblauch-Sonnenblumen-Kräuterpaste
2h
Dinkel-Bärlauchweckerl
1 Std. 50 Min
Kräuter-Knoblauch-Focaccia mit Oliven
2 godz. 10 min
Körner-Sonne mit Gemüse
1 godz. 10 min
Baguettes Rustica
15 Std.
Dinkel-Cracker
1h 40min
Käse-Kürbiskern-Stangerl
1 godz. 30 min
Apfelmäuse
2h 30min