
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 250 g de almendras crudas sin piel
- 25 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 200 g de azúcar
- 130 g de mantequilla
- 4 huevos
Crema pastelera
- 130 g de leche
- 20 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 20 g de azúcar
- 1 chorrito de vainilla líquida
Montaje
- 80 - 100 g de frutas confitadas variadas troceadas
- 1 cucharada colmada de harina de repostería
- 20 g de almendra laminada
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 352 kcal / 1472 kJ
- Protein
- 8.36 g
- Tuk
- 24.34 g
- Sacharidy
- 24.86 g
- Vláknina
- 2.65 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremadillos
3hod. 50min
Kugelhopf alsaciano
4hod.
Brioche con frutas y pasas
3hod. 10min
Lazos de brioche y hojaldre
4hod. 20min
Rebojos zamoranos
50min
Focaccia dulce de avellanas
2hod. 45min
Aperitivos de hojaldre
25min
Trenzas de avellana
1hod. 45min
Cubiletes (Asturias)
1hod. 50min
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3hod.
Tarta de almendras
50min
Napolitanas de crema
4hod. 45min