Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 250 g de almendras crudas sin piel
- 25 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 200 g de azúcar
- 130 g de mantequilla
- 4 huevos
Crema pastelera
- 130 g de leche
- 20 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 20 g de azúcar
- 1 chorrito de vainilla líquida
Montaje
- 80 - 100 g de frutas confitadas variadas troceadas
- 1 cucharada colmada de harina de repostería
- 20 g de almendra laminada
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1472 kJ / 352 kcal
- Protein
- 8.36 g
- Sacharidy
- 24.86 g
- Tuk
- 24.34 g
- Vláknina
- 2.65 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bollos de manteca (Andalucía)
1 Std. 10 Min
Serpiente de frutos secos y franchipán
50min
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4h 30min
Fullatre de las Cinco Villas
1 Std. 25 Min
Marquesas
30min
Carbayones
1 Std. 25 Min
Farinosa de cabello de ángel (Comunidad Valenciana)
3 Std. 10 Min
Almoixàvenas
1 Std. 30 Min
Cremadillos
3h 50min
Canutillos de crema
3 Std.
Perrunillas
30min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1 Std.