![Panecillos de San Ignacio Panecillos de San Ignacio](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7376CD0D-E779-43DB-9ECE-60F1240D1BEA/Derivates/CD2660B0-CE8A-49B8-984C-55F1D7DB5EB0.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 250 g de almendras crudas sin piel
- 25 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 200 g de azúcar
- 130 g de mantequilla
- 4 huevos
Crema pastelera
- 130 g de leche
- 20 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 20 g de azúcar
- 1 chorrito de vainilla líquida
Montaje
- 80 - 100 g de frutas confitadas variadas troceadas
- 1 cucharada colmada de harina de repostería
- 20 g de almendra laminada
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1472 kJ / 352 kcal
- Protein
- 8.36 g
- Sacharidy
- 24.86 g
- Tuk
- 24.34 g
- Vláknina
- 2.65 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bizcocho de manzana
1 godz.
Bizcocho invertido con ciruelas rojas
1 godz.
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4h 30min
Pan bendito de San Blas (Murcia)
4h
Pandoro veronés hojaldrado
12h
Brioche
8h
Cake de naranja confitada y almendra
3h
Flan de París con merengue
10u.
Pastel vasco (Gateau basque)
3 godz. 10 min
Financieros de albaricoque
30 min
Suizos
2h 30min
Trenzas de avellana
1 Std. 45 Min