Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 40 g de aceite de girasol
- 440 g de leche fría
- 1 yema de huevo
- 80 g de azúcar
- 50 g de harina de repostería
- 30 g de cacao puro en polvo
- 1 pellizco de sal
- 250 g de helado de vainilla
- Nutriční hodnoty
- na 1 vaso
- Kalorie
- 2510 kJ / 600 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Smoothie de chocolate y ciruelas pasas
5 min
Batido de pera y helado de chocolate
5 min
Batido valenciano
5 min
Batido de toffee y plátano
15min
Batido de mantequilla de cacahuete
15min
Freakshake de chocolate
20 min
Masa de crêpes de chocolate
1h 15 min
Batido de cheesecake y fresas
40min
Tortitas americanas de chocolate con salsa y nata montada
45min
Batido de crema de cacao y avellanas
10 min
Granizado de cacao
5 min
Batido de chocolate
5 min