Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de chocolate blanco en trozos
- 170 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 170 g de mantequilla (y algo más para engrasar el molde)
- 4 huevos
- 60 g de azúcar
- 50 g de harina de repostería
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1827 kJ / 437 kcal
- Protein
- 8.97 g
- Sacharidy
- 28.84 g
- Tuk
- 33.02 g
- Vláknina
- 2.79 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Postre red velvet para dos
35min
Volcán de chocolate
15min
Vasitos de crema de avellanas y galletas para dos
10min
Mousse de chocolate blanco y fresa
2h 10min
Volcán de chocolate al vapor para dos
35min
Panna cotta de yogur y chocolate blanco con sorbete de cerezas
4h 40min
Vasitos de mascarpone con muesli crujiente y chocolate
30min
Mousse tres chocolates
3u. 15min
Tarta brow-kies (brownie-cookies)
1h 5min
Tarta a los tres chocolates en vaso para dos
1h 20min
Tarta de galletas negras
6 Std. 15 Min
Volcán de chocolate para dos
15min