Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de chocolate blanco en trozos
- 170 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 170 g de mantequilla (y algo más para engrasar el molde)
- 4 huevos
- 60 g de azúcar
- 50 g de harina de repostería
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1827 kJ / 437 kcal
- Protein
- 8.97 g
- Sacharidy
- 28.84 g
- Tuk
- 33.02 g
- Vláknina
- 2.79 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel de chocolate y queso con pistachos
9h 30 min
Chocolate fudge cake
5h 45min
Milhojas de chocolate y nata
2 godz. 30 min
Volcán de chocolate
15min
Barritas de chocolate y caramelo
4h 30min
Bombones de gianduja
1u.
Volcán de chocolate al vapor
50min
Magdalenas rellenas de chocolate
30 min
Volcán de chocolate para dos
15min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 godz.
Bizcochitos de chocolate rellenos
1 Std. 15 Min
Tiramisú de chocolate
5 godz. 20 min