Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g weiße Schokolade, in Stücken
- 250 g Schlagobers
- 1 Päckchen Sahnesteif
- 400 g Mandarinen, geschält, in Stücken, etwas mehr zur Dekoration
- 2 EL Maisstärke
- 70 g Vollrohrzucker (siehe Tipp)
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 10 g Vanillezucker
- 250 g Topfen
- 3 EL Haselnusskrokant
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1700 kJ / 406 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdbeer-Rhabarber-Dessert im Glas
30 min
Erdbeer-Tiramisu
3 Std.
Fruchtige Marillentarte
4h
Kokoscreme mit Schokolade und Spekulatius
2u. 5min
Marillen-Topfen-Dessert mit Krokant
20min
Zwetschkenknödel zum Löffeln
55 min
Heidelbeer-Eierlikör-Gugls
50 min
Himbeerpudding
35 min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 min
Tiroler Joghurttorte mit Schwarzbeeren
3u. 40min
Mascarponecreme mit Amarettini und Erdbeersauce
15min
Weißes Topfen-Mousse
1h 10 min