
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ½ TL Salz
- 400 g Weizenmehl, universal
- 10 g frische Germ
- 250 g Wasser
- 10 g Öl etwas mehr zum Einfetten
- 500 g Schnittkäse (z. B. Rheintaler Käse, siehe Tipp), in Stücken
- 500 g Zwiebeln geviertelt
- 4 Eier (Größe M)
- 25 g Butter in Stücken
-
60
g Milch
nebo 60 g Weißwein - ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Muskatnuss, frisch gerieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 409 kcal / 1713 kJ
- Protein
- 22 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 32 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Überbackene Käsebrote
30min
Funkaküachle
1hod. 40min
Pikante Sterzschnitten
55min
Zwiebel-Käse-Tarte
1hod. 10min
Überbackene Käsesemmeln
25min
Knusprige Reistaler mit RUPP Cheddar
2hod. 15min
Flaumiger Lauchkuchen
2hod.
Wälder Käsknöpfle
55min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1hod.
Buchteln mit Zwiebel-Speck-Fülle
2hod.
Schinken-Käse-Kipferl
1hod.
Erdäpfelgratin
1hod. 15min