Zařízení & příslušenství
Marinované krevety
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 10min.
4 porce
Suroviny
-
80 gramů šalotky (cca 2 šalotky)
-
2 stroužky česneku
-
2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje (cca 30 gramů)
-
2 polévkové lžíce limetkové šťávy (cca 20 gramů)
-
1 čajová lžička čerstvého zázvoru nastrouhaného
-
3 polévkové lžíce sójové omáčky (cca 40 gramů)
-
1 vrchovatá polévková lžíce čerstvého koriandru
-
15 - 20 velkých čerstvých krevet (cca 300 gramů)
-
300 gramů vody
-
1 špetka soli
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
7.33 g
Kalorie
389 kJ /
93 kcal
Tuk
5.33 g
Vláknina
2.26 g
Sacharidy
2.45 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Ryby
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45min.
Gravlax z lososa s pohankovými bliny
48hod.
Chřestový salát s mangem
35min.
Restované krevety
15min.
Sicilský krevetový salát
40min.
Hovězí na tamarindu s rýží
1hod.
Baleárská omáčka
15min.
Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou
1hod. 15min.
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35min.
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30min.
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20min.
Vepřová panenka s višňovou omáčkou
1hod. 30min.