Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 gramů šalotky (cca 2 šalotky)
- 2 stroužky česneku
- 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje (cca 30 gramů)
- 2 polévkové lžíce limetkové šťávy (cca 20 gramů)
- 1 čajová lžička čerstvého zázvoru, nastrouhaného
- 3 polévkové lžíce sójové omáčky (cca 40 gramů)
- 1 vrchovatá polévková lžíce čerstvého koriandru
- 15 - 20 velkých čerstvých krevet (cca 300 gramů)
- 300 gramů vody
- 1 špetka soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 389 kJ / 93 kcal
- Protein
- 7.33 g
- Sacharidy
- 2.45 g
- Tuk
- 5.33 g
- Vláknina
- 2.26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45 min
Holandská omáčka
15 Min
Polévka Tom Yum
15 Min
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1 Std.
Treska na thajský způsob
2 Std. 40 Min
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25 min
Chřestový salát s mangem
35 min
Pak choi s houbami
15 Min
Restované krevety
15 Min
Thajská polévka s krevetami (Tom Kha Goong)
40 min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35 min
Holandská omáčka
15 Min