Zařízení & příslušenství
Marinované krevety
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 10min.
4 porce
Suroviny
-
80 gramů šalotky (cca 2 šalotky)
-
2 stroužky česneku
-
2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje (cca 30 gramů)
-
2 polévkové lžíce limetkové šťávy (cca 20 gramů)
-
1 čajová lžička čerstvého zázvoru nastrouhaného
-
3 polévkové lžíce sójové omáčky (cca 40 gramů)
-
1 vrchovatá polévková lžíce čerstvého koriandru
-
15 - 20 velkých čerstvých krevet (cca 300 gramů)
-
300 gramů vody
-
1 špetka soli
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
7.33 g
Kalorie
389 kJ /
93 kcal
Tuk
5.33 g
Vláknina
2.26 g
Sacharidy
2.45 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Ryby
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30min.
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45min.
Restované krevety
15min.
Tatarský biftek
5min.
Hovězí Stroganoff
1hod.
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
35min.
Sicilský krevetový salát
40min.
Thajské lososové balíčky na páře
45min.
Vepřová panenka s višňovou omáčkou
1hod. 30min.
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30min.
Penne se slávkami
1hod. 5min.
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35min.