Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 gramů šalotky (cca 2 šalotky)
- 2 stroužky česneku
- 2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje (cca 30 gramů)
- 2 polévkové lžíce limetkové šťávy (cca 20 gramů)
- 1 čajová lžička čerstvého zázvoru, nastrouhaného
- 3 polévkové lžíce sójové omáčky (cca 40 gramů)
- 1 vrchovatá polévková lžíce čerstvého koriandru
- 15 - 20 velkých čerstvých krevet (cca 300 gramů)
- 300 gramů vody
- 1 špetka soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 389 kJ / 93 kcal
- Protein
- 7.33 g
- Sacharidy
- 2.45 g
- Tuk
- 5.33 g
- Vláknina
- 2.26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caesar salát s kuřecím masem
50min
Hovězí steaky v papilotě
40min
Chřestový salát s mangem
35 dk
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1h 15min
Hovězí svíčková ve slaninovém kabátku
50min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 dk
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2h 45 min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35 dk
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35 dk
Tatarák po francouzsku
1sa 10 dk
Tatarský biftek
5min
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45 dk