Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao, pokrojonej na kawałki
- 5 jajek
- 125 g wody, gorącej
- 2 ½ łyżeczki żelatyny w proszku (12,5 g)
- 100 g cukru pudru
- 20 - 30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 2 łyżeczki skórki otartej z cytryny, ekologicznej, bez białych błonek
- bita śmietana, do dekoracji
- wiórki czekoladowe, do dekoracji
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1193.1 kJ / 285.2 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 33.9 g
- Tuk
- 12.6 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 84.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Makaroniki migdałowe
35min
Lody zabajone
9h 15min
Millefeuille z kremem waniliowym
5h
Semifreddo zabajone
13 godz.
Moczka
45min
Krem kawowy
20 Min
Fondue z masła orzechowego z owocami
20 Min
Makówki (Makiełki)
35min
Mus czekoladowo-chałwowy z pomarańczą
3h 25min
Ciasto "trzy mleka" (Tres leches)
2h
Jagodowe frappuccino
3h 25min
Krem sułtański
2h 15min