Zařízení & příslušenství
Gęsty budyń – 1100 g
Příprava 5min.
Celkový 15min.
10 porcji
Suroviny
-
1000 g mleka
-
6 jajek
-
100 - 200 g cukru
-
90 g skrobi kukurydzianej90 g skrobi ziemniaczanej
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porcję
Sodík
98 mg
Protein
8 g
Kalorie
969 kJ /
231 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
34 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
SOSY I KREMY
22 recepty/-ů
Polsko
Polsko
Mohlo by se vám také líbit...
Dwukolorowy budyń waniliowo-czekoladowy
25min.
Ryż na mleku; Karmelizowane jabłka z cynamonem
40min.
Budyń bez laktozy
20min.
Płynny budyń – 1200 ml
15min.
Płynny budyń – 650 ml
15min.
Gęsty budyń – 600 g
15min.
Krem budyniowy (crème pâtissiére)
15min.
Karmelowy budyń
1hod.
Kisiel cytrynowy
10min.
Kakao do picia
10min.
Budyń czekoladowy
10min.
Deser z kaszy manny
20min.