Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g ziaren pszenicy (patrz wariant)
- 150 g wody, letniej, plus dodatkowa ilość do posmarowania bagietek
-
15
g drożdży świeżych, pokruszonych
nebo 1 ½ łyżeczki suchych drożdży - 175 g mąki pszennej, typu 450-650, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu i bagietek
- 1 łyżeczka soli
- olej, do natłuszczenia miski
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 1947 kJ / 465 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 99.5 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 977 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chleb z ziarnami
2h 30 min
Chleb jogurtowy
3 Std.
Pszenny chleb na maślance (z naczynia kamionkowego)
4 godz. 35 min
Chleb tostowy z mąką pełnoziarnistą
2u. 45min
Bułki grahamki
1h 5 min
Słonecznikowe bagietki
1h 10 min
Bułki śniadaniowe
1 Std. 40 Min
Chleb pszenno-żytni na drożdżach
2 Std. 10 Min
Wielozbożowe bułki śniadaniowe
1h 15 min
Bułki wrocławskie
2h
Bułeczki pszenno-żytnie
12h 30min
Francuska bagietka
3 godz. 50 min