
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g ziaren pszenicy (patrz wariant)
- 150 g wody letniej, plus dodatkowa ilość do posmarowania bagietek
-
15
g drożdży świeżych pokruszonych
nebo 1 ½ łyżeczki suchych drożdży - 175 g mąki pszennej typu 450-650, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu i bagietek
- 1 łyżeczka soli
- olej do natłuszczenia miski
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 465 kcal / 1947 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 99.5 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Sodík
- 977 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Słonecznikowe bagietki
1hod. 10min
Plecione bułki z makiem
14hod. 30min
Chleb tostowy z mąką pełnoziarnistą
2hod. 45min
Bułki grahamki
1hod. 5min
Rogale śniadaniowe
2hod. 10min
Podłużne bułki pszenne
3hod. 30min
Chleb pszenno-żytni na drożdżach
2hod. 10min
Pszenny chleb na maślance (z naczynia kamionkowego)
4hod. 35min
Chleb tostowy (bez laktozy)
2hod. 45min
Bułki śniadaniowe
1hod. 40min
Chleb jogurtowy
3hod.
Francuska bagietka
3hod. 50min