Pandolce genovese

Pandolce genovese

4.8 18 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
8 pezzi

Suroviny

  • 500 g di farina tipo 00
  • 150 g di zucchero
  • 2 uova
  • 50 g di acqua di fiori d'arancio
  • 200 g di burro a pezzi
  • 120 g di uvetta sultanina
  • ½ bustina di lievito in polvere per dolci
  • 20 g di semi di finocchio
  • 50 g di pinoli
  • 50 g di frutta candita mista

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Protein 11.7 g
Kalorie 2590 kJ / 619 kcal
Tuk 26.9 g
Vláknina 3.2 g
Sacharidy 82.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...