Pandolce genovese
TM6 TM5

Pandolce genovese

4.7 (15 hodnocení)

Suroviny

  • 500 g di farina tipo 00
  • 150 g di zucchero
  • 2 uova
  • 50 g di acqua di fiori d'arancio
  • 200 g di burro a pezzi
  • ½ bustina di lievito in polvere per dolci
  • 120 g di uvetta sultanina
  • 20 g di semi di finocchio
  • 50 g di pinoli
  • 50 g di frutta candita mista

Nutriční hodnoty
na 1 pezzo
Kalorie
2590 kJ / 619 kcal
Protein
11.7 g
Sacharidy
82.5 g
Tuk
26.9 g
Vláknina
3.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty