
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di farina tipo 00
- 150 g di zucchero
- 2 uova
- 50 g di acqua di fiori d'arancio
- 200 g di burro a pezzi
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- 120 g di uvetta sultanina
- 20 g di semi di finocchio
- 50 g di pinoli
- 50 g di frutta candita mista
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 619 kcal / 2590 kJ
- Protein
- 11.7 g
- Tuk
- 26.9 g
- Sacharidy
- 82.5 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Cappon magro
4 Std. 30 Min
Torta pasqualina
2 Std. 5 Min
Torta di riso salata
2 Std. 10 Min
Stroscia di Pietrabruna
50 Min
Buridda alla ligure
55 Min
Insalata di panissa con carciofi
55 Min
Brandacujun
45 Min
Pansoti in salsa di noci
2 Std.
Focaccia al formaggio di Recco
1 Std. 15 Min
Panissa
45 Min
Bonèt
2 Std.