Cheesecake au citron et pavot

Cheesecake au citron et pavot

4.3 72 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 24hod.
8 parts

Suroviny

  • 500 g de faisselle égouttée (900 g non égouttée)
Le lemon curd
  • 4 zestes de citron vert
  • 150 g de sucre de canne blond
  • 150 g de jus de citron
  • 10 g de fécule de maïs
  • 3 œufs battus
Le cheesecake
  • 50 g de beurre doux
  • 150 g de biscuits au beurre, type petits-beurre
  • 400 g de fromage frais type St Morêt ou Philadelphia
  • 55 g de sucre de canne blond
  • 20 g de farine de blé
  • 1 c. à café d'extrait de vanille
  • 3 œufs
  • 1 c. à soupe de graines de pavot

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 13.9 g
Kalorie 2112.9 kJ / 504.8 kcal
Tuk 29.2 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 45.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...