Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de farine de riz (farine sans gluten)
- 5 g de sel
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 370 g de lait
- 50 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1194 kJ / 285 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Pain sans gluten aux fruits secs
2 godz. 15 min
Pâte à choux sans gluten
20 Min
Brioche sans gluten
3h 15min
Pain sans gluten à la châtaigne
2h 30 min
Brioche sans gluten
2 godz. 15 min
Pain sans gluten riz et soja
3h 15min
Mix de farines sans gluten
5 Min
Cookies sans gluten aux noisettes
35 Min
Madeleines sans gluten
1 Std.
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2h 30 min
Pâte brisée sans gluten
5 Min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 godz. 10 min