Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de farine de riz (farine sans gluten)
- 5 g de sel
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 370 g de lait
- 50 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1194 kJ / 285 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Pâte sablée sans gluten et sans sucre
35 Min
Brioche sans gluten
2 Std. 15 Min
Pain sans gluten aux fruits secs
2 Std. 15 Min
Brioche sans gluten
3hod. 15min
Pain sans gluten riz et soja
3hod. 15min
Pain sans gluten à la châtaigne
2 Std. 30 Min
Pâte brisée sans gluten
5 Min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2 Std. 30 Min
Mix de farines sans gluten
5 Min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 Std. 10 Min
Pain sans gluten pois chiches et graines
3hod. 15min
Pâte feuilletée sans gluten
15 Min