Pain de mie sans gluten

Pain de mie sans gluten

2.5 55 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 40min.
8 parts

Suroviny

  • 500 g de farine de riz (farine sans gluten)
  • 5 g de sel
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 370 g de lait
  • 50 g de beurre coupé en morceaux, et un peu pour le moule

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 6.8 g
Kalorie 1194 kJ / 285 kcal
Tuk 7.5 g
Vláknina 1.5 g
Sacharidy 48 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...