Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de sarrasin
- 200 g de farine de blé semi-complet, type 110, et un peu pour le plan de travail et le moule
- 2 c. à café bombées de sel
- 15 g de beurre, pour le moule
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1192 kJ / 283 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 56.5 g
- Tuk
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain de seigle
2h 40min
Pain de seigle
5h
Pain de campagne
4h
Pain complet
5h
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Petits pains au muesli
1h 40min
Pain viking au sésame
3 Std. 10 Min
Pain complet ultra-moelleux
2h 15min
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain complet rapide
1 Std. 20 Min
Pain aux graines
5h
Pain aux céréales
3 Std. 30 Min