
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de sarrasin
- 200 g de farine de blé semi-complet type 110, et un peu pour le plan de travail et le moule
- 2 c. à café bombées de sel
- 15 g de beurre pour le moule
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 283 kcal / 1192 kJ
- Protein
- 10.3 g
- Tuk
- 2.2 g
- Sacharidy
- 56.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain complet
5hod.
Pain à la châtaigne
2hod. 55min
Pain à la farine d'épeautre
3hod.
Pain de seigle
2hod. 40min
Petits pains au muesli
1hod. 40min
Pain de seigle
5hod.
Pain à la farine d'épeautre
4hod.
Pain complet ultra-moelleux
2hod. 15min
Pain viking au sésame
3hod. 10min
Pain aux graines
5hod.
Pain complet rapide
1hod. 20min
Pain aux céréales
3hod. 30min