Fondant sans gluten et sans lactose
TM6 TM5

Fondant sans gluten et sans lactose

4.5 ( 32 hodnocení )

Suroviny

  • huile végétale pour les ramequins
  • 200 g de chocolat noir 52% de cacao détaillé en morceaux
  • 200 g de crème de soja
  • 90 g de sucre de canne blond
  • 75 g de farine de noix de coco
  • 3 œufs
  • 8 pincées de noix de coco râpée (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 pièce
Kalorie
289 kcal / 1206 kJ
Protein
7.3 g
Tuk
15.8 g
Sacharidy
26.5 g
Vláknina
5.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty