Fondant sans gluten et sans lactose
TM6 TM5

Fondant sans gluten et sans lactose

4.6 (30 hodnocení)

Suroviny

  • huile végétale, pour les ramequins
  • 200 g de chocolat noir 52% de cacao, détaillé en morceaux
  • 200 g de crème de soja
  • 90 g de sucre de canne blond
  • 75 g de farine de noix de coco
  • 3 œufs
  • 8 pincées de noix de coco râpée

Nutriční hodnoty
na 1 pièce
Kalorie
1206 kJ / 289 kcal
Protein
7.3 g
Sacharidy
26.5 g
Tuk
15.8 g
Vláknina
5.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty