Fondant sans gluten et sans lactose

Fondant sans gluten et sans lactose

4.5 35 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
8 pièces

Suroviny

  • huile végétale pour les ramequins
  • 200 g de chocolat noir 52% de cacao détaillé en morceaux
  • 200 g de crème de soja
  • 90 g de sucre de canne blond
  • 75 g de farine de noix de coco
  • 3 œufs
  • 8 pincées de noix de coco râpée (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pièce

Protein 7.3 g
Kalorie 1206 kJ / 289 kcal
Tuk 15.8 g
Vláknina 5.6 g
Sacharidy 26.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...