Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème de citron (la veille)
- 160 g de jus de citron
- 220 g de sucre en poudre
- 3 c. à café de zeste de citron jaune non traité, râpé et un peu pour la finition
- 3 œufs
- 300 g de beurre doux, coupé en parcelles
Les jaunes d'œufs confits
- 70 g de sucre de canne complet non raffiné, type muscovado
- 6 jaunes d'œufs
- le zeste de 2 citrons verts non traités, râpé
Les blancs
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g /feuille) et un récipient d'eau froide
- 75 g de blanc d'œuf
- 60 g de sucre en poudre
- 300 g d'eau
- 2 c. à café de sucre glace maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1535.2 kJ / 363.2 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 62.7 g
- Tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Caille aux raisins
45 min
Entrée : huîtres en écume de lard
55 min
Soufflé au caramel
35 min
Déclinaisons autour de la mer
30 min
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3h 30min
Puddings au quinoa et coulis de framboises
2h
Sauce orange-citron
30 min
Dessert meringué comme un mojito
9 Std.
Juin - Sardines vapeur en tartinade de chèvre
Žádné hodnocení
Puddings au caramel
1h 5min
Marquise au chocolat
2h 25min
Alfajores à la coco et au caramel
1h 15min