Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
TM6

Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus

3.5 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 4 biefstukken (ong. 180-200 g / stuk, 3 cm dik)
  • 2 tl zout
  • ¾ tl gemalen peper
  • 4 takjes verse tijm
  • 1400 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
  • 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
  • 50 g sjalotten
  • 1 - 2 takjes verse dragon
  • 50 g droge witte wijn
  • 1 el witte wijnazijn
  • 200 g boter, in stukken, en 1 el om te bakken
  • 4 eierdooiers

Nutriční hodnoty
na 1 portie
Kalorie
2926 kJ / 698 kcal
Protein
46 g
Sacharidy
1 g
Tuk
56 g
Nasycený tuk
32 g
Vláknina
0.4 g
Sodík
93 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty