Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 biefstukken (ong. 180-200 g / stuk, 3 cm dik)
- 2 tl zout
- ¾ tl gemalen peper
- 4 takjes verse tijm
- 1400 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- 50 g sjalotten
- 1 - 2 takjes verse dragon
- 50 g droge witte wijn
- 1 el witte wijnazijn
- 200 g boter, in stukken, en 1 el om te bakken
- 4 eierdooiers
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2926 kJ / 698 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 56 g
- Nasycený tuk
- 32 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 93 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soezendeeg
2h
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Žádné hodnocení
Ananascarpaccio met roze sorbet
20min
Engelse brunch
Žádné hodnocení
Zalm mozaïek
Žádné hodnocení
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Žádné hodnocení
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Gougère-soezen met zalmmousse
25hod. 35min
Mini panettone
Žádné hodnocení
Sous-vide peren met kaneel
2h 5 min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2hod. 10min