
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 biefstukken (ong. 180-200 g / stuk, 3 cm dik)
- 2 tl zout
- ¾ tl gemalen peper
- 4 takjes verse tijm
- 1400 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- 50 g sjalotten
- 1 - 2 takjes verse dragon
- 50 g droge witte wijn
- 1 el witte wijnazijn
- 200 g boter in stukken, en 1 el om te bakken
- 4 eierdooiers
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 698 kcal / 2926 kJ
- Protein
- 46 g
- Tuk
- 56 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 32 g
- Sodík
- 93 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Komkommersalade met dille
10min
Tosti met cottage kaas
Žádné hodnocení
Mango-kokos lekkernij
Žádné hodnocení
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5hod. 30min
Sous-vide peren met kaneel
2hod. 5min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2hod. 40min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2hod. 10min
Sous-vide teriyaki zalm
1hod. 20min
Choronsaus
20min
Aardbeien curryketchup
Žádné hodnocení
200 g ui karameliseren
40min
Varkenshaasje in papillot
1hod.