Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 biefstukken (ong. 180-200 g / stuk, 3 cm dik)
- 2 tl zout
- ¾ tl gemalen peper
- 4 takjes verse tijm
- 1400 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- 50 g sjalotten
- 1 - 2 takjes verse dragon
- 50 g droge witte wijn
- 1 el witte wijnazijn
- 200 g boter, in stukken, en 1 el om te bakken
- 4 eierdooiers
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2926 kJ / 698 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 56 g
- Nasycený tuk
- 32 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 93 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
200 g ui fruiten
20 Min
250 g sjalot fruiten
Žádné hodnocení
Pulled pork burgers
Žádné hodnocení
Peren in rode wijn
5 Std.
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Žádné hodnocení
Caramel vanille bourbon saus
Žádné hodnocení
Sous-vide peren met kaneel
2u. 5min
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Beef laab
1h 5min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 min
Vitello tonnato
13h