Zařízení & příslušenství
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 20min.
4 porties
Suroviny
-
biefstukken (ong. 180-200 g / stuk, 3 cm dik)4
-
zout2 tl
-
gemalen peper¾ tl
-
verse tijm4 takjes
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1400 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
sjalotten50 g
-
verse dragon1 - 2 takjes
-
droge witte wijn50 g
-
witte wijnazijn1 el
-
boter in stukken, en 1 el om te bakken200 g
-
eierdooiers4
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
93 mg
Protein
46 g
Kalorie
2926 kJ /
698 kcal
Tuk
56 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
32 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sous-vide koken
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min.
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14hod. 20min.
Vloeibare karamel
25min.
Groene pepersaus
20min.
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2hod. 40min.
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2hod. 10min.
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Žádné hodnocení
Nougatine
1hod. 30min.
Steak tartaar
30min.
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min.
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Žádné hodnocení
Rundvlees Stroganoff
1hod.