
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 takjes verse koriander enkel de blaadjes
- 4 takjes verse peterselie enkel de blaadjes
- 200 g uien gehalveerd
- 400 g lamsschouder liefst met been (zie tip), in stukken (4 cm x 4 cm)
- 3 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 40 g olijfolie
- 400 g wortelen in stukken (ong. 1.5 cm)
- 250 g rapen in 6 of 8 stukken gesneden (afhankelijk van de grootte)
- 1 tl kaneelpoeder
- 1 tl gemalen gember
- 900 g water
- 300 g kippenborstfilets in dunne reepjes (ong. 2 cm lang)
- 6 verse pikante worsten (b.v. merguez) (volitelně)
- 400 g courgettes ongepeld, in schijfjes (ong. 1.5 cm)
- 350 g couscous middelgrote korrel
- 70 g rozijnen
- 350 g kikkererwten in blik, uitgelekt
-
1 - 2
tl harissapasta
nebo 1 - 2 tl chilipasta
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 900 kcal / 3753 kJ
- Protein
- 51 g
- Tuk
- 43 g
- Sacharidy
- 70 g
- Vláknina
- 11.7 g
Alternativní recepty
Engelse brunch
Žádné hodnocení
Curry-wortelbrood
1hod. 5min
Halloween pompoentaart
4hod.
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1hod.
Bulgur en rode linzensoep
50min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9hod.
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1hod. 35min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1hod. 30min
Couscous met lam en groenten
50min
Aardappelgoulash
1hod.
Stoofpot van linzen
2hod. 35min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min