Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g water
- 300 - 400 g peren (3-4), gepeld, gehalveerd, klokhuis verwijderd
- 100 g pure chocolade, in stukken (2-3 cm)
- 100 g room, min. 30% vet
- 1 tl honing
- 1 ½ tl gemalen kardemom
- 50 g amandelvlokken, geroosterd
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1480 kJ / 354 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 5.3 g
Alternativní recepty
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1h
Peren in rode wijn
3u. 20min
Gewone yoghurt
14 Std.
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Glazuur
5min
Peren in rode wijn
5h
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Žádné hodnocení
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20 min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 godz. 20 min
Vanille yoghurt
12h 20 min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Geklopt eiwit
5min