Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
TM6 TM5

Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus

4.7 ( 3 hodnocení )

Suroviny

  • 400 g water
  • 300 - 400 g peren (3-4), gepeld, gehalveerd, klokhuis verwijderd
  • 100 g pure chocolade in stukken (2-3 cm)
  • 100 g room, min. 30% vet
  • 1 tl honing
  • 1 ½ tl gemalen kardemom
  • 50 g amandelvlokken geroosterd
    nebo 50 g ongezouten, gepelde pistachenoten en geroosterd

Nutriční hodnoty
na 1 portie
Kalorie
354 kcal / 1480 kJ
Protein
5 g
Tuk
25 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
5.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty