Zařízení & příslušenství
Ijs van bevroren fruit
Příprava 5min.
Celkový 5min.
4 porties
Suroviny
-
suiker naar smaak60 - 100 g
-
fruit, bevroren indien nodig in stukjes gesneden, ingevroren in een enkele laag (zie tip)500 g
-
citroensap (volitelně)2 tl
-
eiwit (volitelně) (zie tip)1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
1 g
Kalorie
554 kJ /
133 kcal
Tuk
0 g
Vláknina
3.5 g
Sacharidy
30 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Fruit ijs
5min.
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Žádné hodnocení
Citroenslush
10min.
Paddenstoelentaart
1hod. 30min.
Vruchtenroomijs
5min.
Natuur yoghurt in de Varoma
12hod.
Pudding met aardbei en peer
Žádné hodnocení
Venkelsapje
10min.
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1hod. 15min.
Amandelmelk
10min.
Snel vruchtenijs
10min.
Pitabrood
2hod.