Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g rode wijn (bv. Beaujolais of Dolcetto)
- 100 g suiker
- 1 tl honing
- 2 kaneelstokjes (ong. 5 g)
- 3 kruidnagels
- 800 g peren, geschild, in vier gesneden en klokhuis verwijderd
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.7 g
Alternativní recepty
Snelle regenboogsalade
10min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Kalfszwezerik met lente-uien
Žádné hodnocení
Peren in rode wijn
5hod.
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Žádné hodnocení
Spaghetti met tomaat en spek
35 Min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 Min
Appels met cidersabayon
Žádné hodnocení
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Gewone yoghurt
14 Std.
Appelmoes
20 Min