
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g rode wijn (bv. Beaujolais of Dolcetto)
- 100 g suiker
- 1 tl honing
- 2 kaneelstokjes (ong. 5 g)
- 3 kruidnagels
- 800 g peren geschild, in vier gesneden en klokhuis verwijderd
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 204 kcal / 853 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 36 g
- Vláknina
- 3.7 g
Alternativní recepty
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Ninguna valoración
Aardappelgratin
1h 10min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Gefermenteerde wortelen
Ninguna valoración
Verse kaas met walnoten en weibrood
12h 15min
Peren in rode wijn
5h
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Ninguna valoración
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8h 10min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10min