Zařízení & příslušenství
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
16 stuks
Suroviny
Knoedels
-
melk120 g
-
suiker30 g
-
boter20 g
-
2 tl gedroogde instant gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
bloem280 g
-
zout¼ tl
-
ei1
-
boter plus extra om in te vetten
-
chocolade (ong. 100 g)16 stukken
-
water500 g
Kersensaus
-
kersen ontpit, vers of ontdooid600 g
-
maïsmeel (zetmeel)10 - 15 g
-
suiker naar smaak30 - 40 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
4 g
Kalorie
663 kJ /
158 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
26 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Krokante Onsen Eieren met Kool
Žádné hodnocení
Amarant cacao balletjes
Žádné hodnocení
Pindakaas en koekjesijs
Žádné hodnocení
Bloementaartje met amandelcrème
1hod. 10min.
Roomboterglazuur
5min.
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min.
Amandelverslaving
1hod.
Cheesecake likeur
10min.
Nougat-koekjes
Žádné hodnocení
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1hod. 40min.
Hainanese kiprijst
1hod. 20min.
Karameltaart
3hod. 50min.