Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Knoedels
- 120 g melk
- 30 g suiker
- 20 g boter
- 20 g verse gist, verkruimeld
- 280 g bloem
- ¼ tl zout
- 1 ei
- boter, plus extra om in te vetten
- 16 stukken chocolade (ong. 100 g)
- 500 g water
Kersensaus
- 600 g kersen, ontpit, vers of ontdooid
- 10 - 15 g maïsmeel (zetmeel)
- 30 - 40 g suiker, naar smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 663 kJ / 158 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Hollandaisesaus
15min
Gazpacho
1h 15min
Vegan pudding
15min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Žádné hodnocení
Stevige linzenchili
50min
Sinaasappel-currydressing
10min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Žádné hodnocení
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Bessenlikeur
30min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 godz. 30 min
Karamelijs
Žádné hodnocení