Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Rapsöl
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 3 Paprika, gemischt (500 g), in mundgerechten Stücken
- 400 g Wasser
- 50 g Tomatenmark
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 1 - 2 EL Speisestärke, mit 3 EL Wasser angerührt (volitelně)
- 1 - 2 EL Petersilie, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1579 kJ / 377 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 5.5 g
Alternativní recepty
Paprika-Salami-Sauce
45 min
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1h
Paprika-Geschnetzeltes mit Reis
30 min
Sauce Bolognese
35 min
Paprika-Hähnchen-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Hackfleischsauce mit Spinat
30 min
Paprika-Hack-Kartoffeln
55 min
Nudeln mit Bauernsauce
40 min
Hack in Tomaten-Sahne-Sauce
45 min
Hähnchen mit Paprika-Möhren-Reis und Schnittlauchsauce
1h 15 min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25 min
Paprikagulasch
1h 25 min