Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Butter
- 350 g Wasser
- 600 g Putenbrustfilets, ohne Haut, in Würfeln (ca. 3 cm)
- 150 g Porree, in schrägen Ringen (ca. 1 cm)
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben, Saft ausgepresst
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 300 g Reis, parboiled (10 Minuten Garzeit)
- 30 g Speisestärke
- 200 g Sahne
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1855 kJ / 444 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gulasch-Kartoffel-Topf
1sa
Hähnchen mit Möhren, Reis und Dillsauce
1sa
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25 min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1sa
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
20 min
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 min
Hackfleischsauce mit Spinat
30 min
Hähnchen Jägerart
35 min
Sauce Bolognese mit Petersilien-Parmesan
25 min
Spaghetti Bolognese
40 min
Geschnetzelte Hähnchenbrust mit Gemüse und Curryreis
2 godz. 10 min
Hackbällchen mit Tomatensauce
30 min