Kompatibilní verze
Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g di mandorle pelate
- 200 g di latte
- 1 stecca di vaniglia e i semini estratti
- 140 g di miele di acacia
- 5 g di agar agar (vedere consigli)
- 300 g di panna fresca liquida fredda
- 50 g di mandorle a lamelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2962 kJ / 708 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 57 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Sarde a beccafico
35min
Granita di gelsi
15min
Sciroppo di lavanda
1h 30min
Latte cotto di mandorle con coulis di frutti rossi
6 Std. 30 Min
Zuppa di piselli secchi
1h 25min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50min
Frutta Martorana
27h 30min
Patè di melanzane con coulis di pomodori
2 Std.
Budino agli agrumi
3h 15min
Panelle
1h 25min
Granita di mandorle e caffè con panna
6h 20min
Gelo di anguria
3h 30min