
Kompatibilní verze
Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g di mandorle pelate
- 200 g di latte
- 1 stecca di vaniglia e i semini estratti
- 140 g di miele di acacia
- 5 g di agar agar (vedere consigli)
- 300 g di panna (30-40% di grassi) fredda
- 50 g di mandorle a lamelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 708 kcal / 2962 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 57 g
- Sacharidy
- 36 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Gelo di anguria
3h 30min
Bevanda alle mandorle
10min
Macco di fave messinesi con calamari
50min
Granita di gelsi
15min
Minestra di piselli spezzati a Cottura Lenta con quenelle di caprino
4h 30min
Zuppa di piselli secchi
1h 25min
Sfinci siciliani salati
3h 30min
Budino al pistacchio (vegan)
4h 15min
Latte di mandorle
10min
Cavati con le fave
13h 20min
Budino agli agrumi
3h 15min