Kompatibilní verze
Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g di mandorle pelate
- 200 g di latte
- 1 stecca di vaniglia e i semini estratti
- 140 g di miele di acacia
- 5 g di agar agar (vedere consigli)
- 300 g di panna (30-40% di grassi) fredda
- 50 g di mandorle a lamelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2962 kJ / 708 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 57 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Sfinciuni
3h 30min
Frittelle di prugne
9h
Cheesecake al cannolo siciliano
8h 55 min
Cassatelle pasquali
2 Std. 50 Min
Torta di pesche e lamponi (vegan)
5h
Cremolata di ricotta e cannella
10min
Gelo di anguria
3h 30min
Budino al pistacchio (vegan)
4h 15min
Iris siciliani
4h 10min
Torta alla crema champagne
3 Std. 20 Min
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15min
Sfinci siciliane
2h 30min