Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)

Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)

3.9 8 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 2hod. 30min
4 porzioni

Suroviny

  • di mandorle pelate
    160 g
  • di latte
    200 g
  • stecca di vaniglia e i semini estratti
    1
  • di miele di acacia
    140 g
  • di agar agar (vedere consigli)
    5 g
  • di panna (30-40% di grassi) fredda
    300 g
  • di mandorle a lamelle
    50 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 708 kcal / 2962 kJ
Protein 15 g
Tuk 57 g
Sacharidy 36 g
Vláknina 7 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...