Kompatibilní verze
Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g di mandorle pelate
- 200 g di latte
- 1 stecca di vaniglia e i semini estratti
- 140 g di miele di acacia
- 5 g di agar agar (vedere consigli)
- 300 g di panna (30-40% di grassi) fredda
- 50 g di mandorle a lamelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2962 kJ / 708 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 57 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Gelato cocco-caramello con crêpes (senza lattosio)
8 Std. 20 Min
Gelo di anguria
3 Std. 30 Min
Torta raw all'arancia e mandorle
1h 30min
Torta alla crema e albicocche (senza glutine)
1 Std. 5 Min
Isadora ubriaca alle noci
3 Std.
Torta di pesche e lamponi (vegan)
5h
Torta alle bucce di banana
3 godz. 45 min
Torta raw alle barbabietole e cioccolato (senza lattosio)
2u. 20min
Budino al pistacchio (vegan)
4 godz. 15 min
Sfinci siciliani salati
3 Std. 30 Min
Sfincione favarese
3 Std.
Frutta Martorana
27 Std. 30 Min