Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 foi de gelatină (de câte 2 g)
- apă, pentru înmuiat gelatina
- 50 g apă
-
300
g fructe de pădure roșii, în amestec, proaspete (ex. căpşune, zmeură)
nebo 300 g fructe de pădure în amestec, congelate (ex. căpşune, zmeură) - 200 g zahăr
-
250
g brânză de vaci proaspătă
nebo 250 g ricotta proaspătă - 250 g frișcă lichidă, min. 30% grăsime, foarte rece
- frunze de mentă proaspătă, pentru decor
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1432 kJ / 342 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sos de vanilie (crème anglaise)
10 Min
Cocktail cu merișoare și grapefruit
Žádné hodnocení
Tsoureki (Pâine grecească de Paște)
2h 20min
Gem de fructe de pădure
1 Std.
Budincă de orez
55min
Jeleu de lapte cu fructe
Žádné hodnocení
Înghețată cu iaurt
10 Std. 20 Min
Compot de pere cu condimente, cu mousse de ciocolată și frișcă
Žádné hodnocení
Paris-Brest
6 Std. 40 Min
Tartă cu asparagus și sos olandez
40 Min
Prăjitură moale cu caramel sărat
1u. 40min
Mousse de zmeură și limetă
5min