Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g ulei de măsline
- 2 căței de usturoi
- 170 g ceapă galbenă, tăiată felii
- 600 g roșii, bine coapte, tăiate bucăți
- 200 g ardei roșii copți, conservați, scurși
-
1
linguriță concentrat pastă de pui
nebo 1 cub de concentrat de pui (pentru 0,5 l) - ½ - 1 linguriță sare
-
20 - 30
g ardei jalapeño, proaspeți
nebo 20 - 30 g ardei iuți jalapeño, din conservă - 1 ½ linguriță zahăr
- 350 g cartofi, curățați de coajă, tăiați bucăți (3-4 cm)
- 600 g pulpe superioare de pui dezosate, fără piele, tăiate în jumătăți
- 200 g dovlecei, tăiați felii (3 cm), feliile tăiate sferturi
- 100 g spanac tânăr, proaspăt
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1897 kJ / 453 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 796 mg
Alternativní recepty
Aripioare de pui picante (tip Buffalo)
45min
Coroniță din aluat, cu legume
1h 40min
Somon teriyaki sous-vide
Žádné hodnocení
Ruladă cu 3 feluri de carne
2h 5 min
Pește slab sous-vide
Žádné hodnocení
Supplì (crochete romane cu orez)
50 Min
Salată cu pește alb
Žádné hodnocení
Chifteluțe în sos de roșii, gătite lent
3h 40min
Supă de primăvară cu cubulețe de verdeață
Žádné hodnocení
Tocană de miel
1 Std. 45 Min
Pulpe de pui sous-vide
1h 35min
Tocană de curcan cu ciuperci și smântână, gătită lent
4 Std.