Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Orangen, geschält, entkernt, geviertelt
- 300 g Orangensaft
- 350 g Gelierzucker 3:1 mit Süßungsmittel aus Stevia (z.B. von Dr. Oetker)
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- 100 g Campari
- Nutriční hodnoty
- na 1 Glas
- Kalorie
- 1402 kJ / 332 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 0 g
Alternativní recepty
Waldbeer-Prosecco-Konfitüre
25 Min
Blutorangen-Mango-Marmelade
25 Min
Bellini-Konfitüre
40 Min
Apfel-Marzipan-Konfitüre
25 Min
Schokoladige Himbeerkonfitüre
40 Min
Pina-Colada-Konfitüre
30 Min
Erdbeer-Aperol-Konfitüre
20 Min
Glühwein-Konfitüre
20 Min
Apfel-Orangen-Aufstrich mit Marzipan
1 Std.
Schwarzwälder-Kirsch-Konfitüre
25 Min
Blaubeer-Rotwein-Gelee
30 Min
Apfelgelee
5h 30 min