Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La confiture de fraises
- 300 g de fraises, coupées en deux
- 200 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de jus de citron
La pâte
- 150 g de beurre doux mou
- 200 g de sucre de canne
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 300 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 50 g d'amandes en poudre
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
Façonnage
- 100 g de fraises coupées en deux
- 1 œuf battu pour la dorure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3053.3 kJ / 730.5 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 107.2 g
- Tuk
- 29.2 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau basque à la confiture de cerises
50min
Tarte à la noix de coco
1 godz.
Tarte aux fruits secs
1h 35min
Gâteau au chocolat aux cerises
2h 15min
Tarte crémeuse aux fraises
2 godz.
Moelleux aux pommes
50min
Tarte à la fleur d'oranger
2 godz.
Tarte au citron de Menton
1 godz. 15 min
Quatre-quarts à l'ananas
45 min
Gâteau à l'ananas caramélisé
40min
Moelleux aux pommes et caramel au beurre salé
50min
Gâteau fondant aux poires et pépites de chocolat
1 godz.