Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le biscuit
- beurre, pour le moule
- farine de blé, pour le moule
- 60 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 1 c. à café bombée de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 c. à café rase de levure chimique (½ sachet)
- 2 œufs
Le croustillant au chocolat
- 100 g de chocolat, détaillé en morceaux
- 20 g de beurre
- 100 g de Pailleté Feuilletine™
La mousse au chocolat et la mangue
- 1 mangue mûre, coupée en tranches fines
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 30 g de beurre demi-sel
- 6 œufs
- 10 g de cacao en poudre non sucré
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2067 kJ / 495.5 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 28.5 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Bûche roulée noisette-café
1 godz. 20 min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4h
Minitartes fines au chocolat
1 godz. 30 min
Tarte fine façon cheesecake
4h
Gâteau au chocolat au lait, noisettes et fruits de la Passion
21 Std. 30 Min
Bûche chocolat et cœur crème brûlée
8 godz.
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1 godz. 30 min
Fraisiers façon tiramisu
12 Std. 30 Min
Bavarois chocolat, caramel et fruits rouges
15 Std.
Charlotte au chocolat
6h 20min
Bavarois poire-chocolat
14 Std. 30 Min
Gâteau aux 3 chocolats
2 godz. 55 min