Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le biscuit
- beurre, pour le moule
- farine de blé, pour le moule
- 60 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 1 c. à café bombée de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 c. à café rase de levure chimique (½ sachet)
- 2 œufs
Le croustillant au chocolat
- 100 g de chocolat, détaillé en morceaux
- 20 g de beurre
- 100 g de Pailleté Feuilletine™
La mousse au chocolat et la mangue
- 1 mangue mûre, coupée en tranches fines
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 30 g de beurre demi-sel
- 6 œufs
- 10 g de cacao en poudre non sucré
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2067 kJ / 495.5 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 28.5 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Bavarois poire-chocolat
14h 30min
Tartelettes à la vanille façon pannacotta
5h
Tarte fine façon cheesecake
4h
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13ωρ. 15 λεπτ.
Gâteau au café et à la vanille
5h 15 min
Gâteau tout chocolat
5 Std. 45 Min
Bavarois chocolat, caramel et fruits rouges
15 Std.
Fraisiers façon tiramisu
12 Std. 30 Min
Mousse poire-caramel beurre salé
2 godz. 30 min
Bavarois à la mangue
7h
Charlotte mangue-Passion
5h
Banoffee
2 Std. 35 Min