
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le biscuit
- beurre pour le moule
- farine de blé pour le moule
- 60 g de chocolat noir détaillé en morceaux
- 1 c. à café bombée de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 c. à café rase de levure chimique (½ sachet)
- 2 œufs
Le croustillant au chocolat
- 100 g de chocolat détaillé en morceaux
- 20 g de beurre
- 100 g de Pailleté Feuilletine™
La mousse au chocolat et la mangue
- 1 mangue mûre coupée en tranches fines
- 200 g de chocolat noir détaillé en morceaux
- 30 g de beurre demi-sel
- 6 œufs
- 10 g de cacao en poudre non sucré
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 495.5 kcal / 2067 kJ
- Protein
- 12.1 g
- Tuk
- 28.5 g
- Sacharidy
- 45 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Gâteau de Pâques
13hod.
Croustillant chocolat-framboise
16hod.
Bûche chocolat-orange au cœur chocolat-noisette
13hod.
Bûche poire-caramel
9hod. 15min
Gâteau crémeux à la vanille
13hod.
Manguier
5hod.
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15hod.
Charlotte aux framboises et chèvre frais
12hod.
Le rose-framboise
5hod.
Entremets aux fraises de Plougastel
5hod.
Entremets coco-passion-papaye
24hod.
Gâteau aux 3 chocolats
2hod. 55min