Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le biscuit
- 230 g de sucre en poudre
- 150 g d'amandes en poudre
- 6 blancs d'œufs
Le bavarois
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- le zeste d'½ citron jaune non traité
- 250 g de litchis en boîte (fruits et sirop), réserver 3-4 pour la finition
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 2 blancs d'œufs
Le montage
- 250 g de framboises fraîches, et quelques-unes pour la finition
- 20 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées et grossièrement concassées (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1381 kJ / 330 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavarois aux trois chocolats
15h
Bavarois à l'abricot
12h
Entremets cassis et crémeux citron
5h
Bavarois à la mangue
7h
Entremets aux fraises de Plougastel
5h
Bavarois Passion-coco
8 Std. 10 Min
Entremets coco-passion-papaye
24 Std.
Bavarois framboise-chocolat blanc
15h 30min
Entremets aux pommes à la vanille
4h 40min
Bavarois poire-chocolat
14 godz. 30 min
Bavarois aux fraises
6 godz. 25 min
Délice pomme-speculoos
12h