Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème au chocolat
- 150 g de lait
- 150 g de crème liquide entière
- 3 jaunes d'œufs
- 70 g de sucre en poudre
- 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
La pâte brisée sucrée
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 370 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 œuf
La gelée de fraise
- 1 c. à café d'agar-agar (1 g env.)
- 1 c. à café de poivre de Sichuan, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g de sucre en poudre
- 350 g de fraises fraîches, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3305.7 kJ / 789.5 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 75.7 g
- Tuk
- 49.2 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Charlotte au chocolat
6u. 20min
Tarte aux fraises
4 Std.
Tartelette chocolat-citron meringuée
3 Std. 45 Min
Cupcakes façon tarte au citron meringuée
55 Min
Cheesecake au chocolat, nappage à la guimauve
1 Std. 30 Min
Minitartes fines au chocolat
1 Std. 30 Min
Gâteau de Pâques
1 Std. 50 Min
Gratin de poire au chocolat et aux amandes
1 Std.
Tarte chocolat au lait et fraises
3 Std. 45 Min
Croquant au chocolat
16 Std. 20 Min
Tarte au chocolat
1 Std. 40 Min
Tarte poire-chocolat
55 Min