Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème au chocolat
- 150 g de lait
- 150 g de crème liquide entière
- 3 jaunes d'œufs
- 70 g de sucre en poudre
- 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
La pâte brisée sucrée
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 370 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 œuf
La gelée de fraise
- 1 c. à café d'agar-agar (1 g env.)
- 1 c. à café de poivre de Sichuan, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g de sucre en poudre
- 350 g de fraises fraîches, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3305.7 kJ / 789.5 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 75.7 g
- Tuk
- 49.2 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte aux fraises
4 godz.
Moelleux renversé aux pêches
1h 5 min
Verrine fruits frais, yaourt et meringue
3 Std. 30 Min
Gâteau crousti-fondant mangue-chocolat
3h 45 min
Tartelette chocolat-citron meringuée
3h 45 min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3 Std. 50 Min
Tarte chocolat caramel
2h 15min
Tarte cookie au chocolat
5h 10min
Crumble poire-chocolat
55min
Tarte chocolat-noisettes
4 Std. 20 Min
Tarte aux poires et pépites de chocolat
1 godz.
Tarte poire-chocolat
55min