Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, a pasta gialla densa, a dadini (1 cm) (vedere consiglio)
- 250 g di frumento in grani
- 75 g di latte
- 1 cubetto di lievito fresco (40 g)
- 3 uova
- 250 g di farina
- 2 cucchiaini di sale
- 60 g di burro, morbido, a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1837 kJ / 439 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 7.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piadina romagnola
15 Min
Panini per hamburger
1h 45min
Pane rustico
2 Std.
Pasta all'uovo
Žádné hodnocení
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane integrale in cassetta
4h
Pizza Margherita
2 Std.
Pizzette "Tricolore"
Žádné hodnocení
Pizzette alle erbe aromatiche
Žádné hodnocení
Pizza alla romana
Žádné hodnocení
Pane al vino rosso e noci
15h 30min
Burro
40min