Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ⅛ di cubetto di lievito di birra fresco (2.5 g)
- 250 g di acqua
- 500 g di farina di forza
- Nutriční hodnoty
- na 100 grammi
- Kalorie
- 950 kJ / 227 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 50.8 g
- Tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 2.36 g
Alternativní recepty
Pane rustico
2sa
Pane tipo ciabatta
1sa 45 dk
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11h
Pane rustico
2sa
Pane tipo ciabatta
1sa 45 dk
Millefoglie con glassa alla mela cotogna
Žádné hodnocení
Panini di San Gallo
26h 30min
Tirggel (Biscotti speziati di Zurigo)
48ωρ. 45 λεπτ.
Pane tipo ciabatta
1sa 45 dk
Canestrelli
Žádné hodnocení
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Impasto per pizza
1sa