Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Levain
- 75 g de farine complète
- 75 g d'eau
- 15 g de levure fraîche
Pâte
- 250 g de vin rouge
- 50 g d'eau
- 150 g de farine complète
- 350 g farine
- 10 g de levure fraîche
- 150 g de noix, décortiquées
- 1 c. à café de sel
Pour le four (cuisson)
- 200 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 19.88 g
- Tuk
- 5.26 g
- Vláknina
- 2.15 g
Alternativní recepty
Pâte de base pour pain
24 godz. 30 min
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min
Salade de carottes et crackers au sésame
1h
Tortillas de chia et quinoa et trio de dips
1h 45 min
Petits pains au yogourt et sésame
1h 30min
Amarettini
1h 30min
Mini focacce fantaisie
2h 5min
Pain aux tomates et basilic
1h 45 min
Pains de Saint-Gall
26 Std. 30 Min
Focaccia à la farine d'épeautre
2h 30 min
Pain aux graines de lin
1h 30min
Moutarde de Bénichon
40min