Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Levain
- 75 g de farine complète
- 75 g d'eau
- 15 g de levure fraîche
Pâte
- 250 g de vin rouge
- 50 g d'eau
- 150 g de farine complète
- 350 g farine
- 10 g de levure fraîche
- 150 g de noix, décortiquées
- 1 c. à café de sel
Pour le four (cuisson)
- 200 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 19.88 g
- Tuk
- 5.26 g
- Vláknina
- 2.15 g
Alternativní recepty
Pain ciabatta
1 Std. 45 Min
Rouleaux de printemps
55min
Amandes cacao moka
50min
Baguette
1 Std. 45 Min
Pain complet
4h
Pain de seigle valaisan
10h
Pain aux tomates et basilic
1 Std. 45 Min
Pain müesli
2 Std.
Pain de campagne
2 Std.
Pain paysan
3h
Pain aux graines de lin
1 Std. 30 Min
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min