Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de lait
- 175 g de beurre, in Stücken
-
½
cube de levure boulangère fraîche (ca. 10 g), zerbröckelt
nebo 1 sachet de levure boulangère sèche (7 g) - 1 c. à café de sucre
- 500 g de farine
- 2 c. à café de sel
- 1 jaune d'œuf, verquirlt
- 1 c. à soupe de graines de cumin (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1134 kJ / 271 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petits pains du 1er août
1u. 10min
Rösti bernois
40 Min
Petits croissants à la vanille
1 godz. 30 min
Läckerli de Bâle
1u. 10min
Bâtonnets aux noisettes
1h 50min
Biberlis d'Appenzell
2óra 20p
Tourte au kirsch de Zoug
4h
Focaccia au romarin
2óra 30p
Escargots noix-cannelle
2 godz. 10 min
Tourte au chocolat-moka
4sa 30 dk
Gâteau de Linz
1h
Cuchaule
2óra 30p