Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di frumento in grani
- 100 g di semi di lino
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di zucchero
- ½ cubetto di lievito fresco (20 g)
- 350 g di acqua tiepida
- 40 g di olio + q.b per ungere lo stampo
- farina per il piano di lavoro
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 439 kJ / 105 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3.9 g
Alternativní recepty
Pane paesano
3h
Confettura classica
55 min
Crema Thermomix®
45 min
Menù: filetti di trota con verdure alla panna e riso e gelato alla frutta
Žádné hodnocení
Pane di farro alle nocciole
2 Std. 50 Min
Bürli con segale
12h
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
2h 30min
Focaccia alla farina di farro
Žádné hodnocení
Sformato di lenticchie
1h 55min
Biscotti soffici al pistacchio
Žádné hodnocení
Pane al pomodoro e basilico
1h 45min
Zuppa di miso con verdure
40 min