Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito fresco sbriciolato
nebo 2 cucchiaini di lievito secco (8 g) -
200
g di farina manitoba
nebo 200 g di farina per pizza - 200 g di farina di farro
- 1 ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 450 g di radicchio, a pezzi
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di Taleggio senza crosta
- 10 - 15 noci sgusciate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane rustico
2h
Glassa al burro
5 Min
Zucchero vanigliato
72sa
Pane rustico
2h
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Risotto alla parmigiana
30 Min
Crostata al Vin cuit
Žádné hodnocení
Panini integrali per hamburger
Žádné hodnocení
Pane integrale
Žádné hodnocení
Preimpasto per pane
24h 30min
Pane di segale vallesano
10h