Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- burro, non salato morbido, per ungere
Impasto
- 100 g di mandorle, pelate
- 100 g di nocciole
- 150 g di zucchero
- 2 bustine di zucchero vanigliato
- 250 g di farina
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di scorza di limone, grattugiata
- 200 g di burro, non salato, morbido, a pezzi (2 cm)
- 1 uovo
Farcia e finitura
- 400 g di confettura di fragole
-
2
cucchiai di acqua
nebo 2 cucchiai di rum - mandorle affettate a lamelle tostate, per cospargere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1910 kJ / 456 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 10 mg
Alternativní recepty
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Torta di carote
1h 10min
Torta di carote argoviese
2 Std.
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35 Min
Gelato alla frutta
5 Min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 Std. 30 Min
Torta di Pasqua
1 Std. 45 Min
Flammkuchen con zucca, mele ed erbette tritate
1h 30min
Delizie di mela e meringa
2 Std.
Knöpfli all’aglio orsino
Žádné hodnocení
Läckerli di Basilea
1h 10min
Corona dei Re Magi
2 Std. 15 Min