Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di miglio
- 100 g di amaranto
- 50 g di riso
- 150 g di grano saraceno
- 600 g di acqua
- burro, per ungere
- pangrattato, senza glutine, per spolverizzare (v. Consigli)
- 100 g di farina di castagne
- 50 g di semi di lino
- 50 g di semi di girasole
-
2
cucchiaini di farina di carrube
nebo 2 cucchiaini di gomma di guar - 1 bustina di lievito di birra disidratato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiaini di lievito in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 3 g
Alternativní recepty
Pane senza glutine
2h 45 min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2 Std. 35 Min
Pane di segale vallesano
10 Std.
Pane di farro alle nocciole
2 godz. 50 min
Involtini primavera
30 min
Pane rustico
2 Std.
Biscotti al vin brûlé
2 Std. 40 Min
Panini senza glutine e farina di grano
1h 20 min
Pane integrale al vapore
2 Std.
Pane integrale
Brak ocen
Pane al miglio (senza glutine)
2 Std. 35 Min
Pagnotta di pan di patate con semi di sesamo nero (senza glutine)
2 Std. 35 Min