Zařízení & příslušenství
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
water18 oz
-
Brussels sprouts trimmed, halved16 oz
-
butternut squash peeled and cubed (approx. ½ in.)5 oz
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
pecans chopped2 oz
-
brown sugar1 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
dried cranberries1 oz
-
lemon juice (approx. ½ lemon)½ oz
-
dried chili flakes to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt1 pinch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
77.2 mg
Protein
5.8 g
Kalorie
1344.1 kJ /
321.2 kcal
Tuk
22.2 g
Vláknina
6.9 g
Nasycený tuk
8.3 g
Sacharidy
30.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Everyday Cookbook
68 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2hod. 15min.
Southwest Quinoa
40min.
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min.
Asparagus with Cashew Cream
20min.
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20min.
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min.
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min.
Cauliflower Tabbouleh
10min.
Apple and Cranberry Farro Salad
35min.
Creamy Broccoli Salad
10min.
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min.