
Zařízení & příslušenství
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
Příprava 15min
Celkový 40min
4 portions
Suroviny
Carrot and Ginger Sauce
-
ginger in pieces1 in.
-
fresh lemongrass in pieces (1 in.)1 stalk
-
serrano chili deseeded, in pieces1
-
shallot quartered1
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil1 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
fresh cilantro leaves10
-
fresh mint leaves10
-
carrot juice8 oz
-
coconut milk4 oz
-
white wine2 oz
-
lime juice½ tsp
-
kosher salt Diamond Crystal®½ tsp
Seared Scallops
-
fresh sea scallops, large (U10) or (U8)12
-
kosher salt Diamond Crystal®, to taste
-
oil e.g. grapeseed, vegetable or canola, as needed1 tbsp
-
garlic cloves crushed, skin on2
-
fresh thyme (volitelně) leaves only2 sprigs
-
Fleur de Sel as needed
-
fresh cilantro leaves to garnish10
-
lime cut into wedges1
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
222 kcal /
929 kJ
Protein
7 g
Tuk
17 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
7 g
Sodík
801 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Smart Cooking with Thermomix® and Hestan Cue™
10 recepty/-ů
USA
USA