Hirsenmehlbrot

Hirsenmehlbrot

4.3 58 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 45min.
12 Scheiben

Suroviny

  • Hirse
    100 g
  • Buchweizen
    100 g
  • Wasser
    330 g
  • frische Hefe
    25 g
  • Zucker
    1 TL
  • Brotmehl glutenfrei
    250 g
  • Salz
    2 TL
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    10 g
  • Sesam
    1 TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 6.5 g
Kalorie 1247 kJ / 298 kcal
Tuk 6.7 g
Vláknina 4.7 g
Sacharidy 56.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...