![Hirsenmehlbrot Hirsenmehlbrot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/283F488D-C6BA-411D-B4A4-FE96DA6F9597/Derivates/cc512a9d-8736-4f90-94e3-8e25fe1267ef.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Hirse
- 100 g Buchweizen
- 330 g Wasser
- 25 g frische Hefe
- 1 TL Zucker
- 250 g Brotmehl glutenfrei
- 2 TL Salz
- 10 g Olivenöl, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Sesam
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1247 kJ / 298 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 56.5 g
- Tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 4.7 g
Alternativní recepty
Weizen-Dinkel-Brot
12j
Leinsamenbrot
1 Std. 30 Min
Knäckebrot
1j
Dinkelbrot
17sa 25 dk
Vollkornbrot
4h
Glutenfreies Vollkornmehl
5 menit
Jogurt-Brötli mit Sesam
1 Std. 30 Min
Vollkornbrot Glutenfrei
4h
Vollkornbrot mit Aufstrich und Poulet-Fleischbällchen
2 Std.
Gluten- und getreidefreie Brötchen
1h 20min
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5 Std. 20 Min
UrDinkel Brot
11 Std.