Zařízení & příslušenství
Hirsenmehlbrot
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 45min.
12 Scheiben
Suroviny
-
Hirse100 g
-
Buchweizen100 g
-
Wasser330 g
-
frische Hefe25 g
-
Zucker1 TL
-
Brotmehl glutenfrei250 g
-
Salz2 TL
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten10 g
-
Sesam1 TL
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
6.5 g
Kalorie
1247 kJ /
298 kcal
Tuk
6.7 g
Vláknina
4.7 g
Sacharidy
56.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Orientalische Linsensuppe
30min.
Amaranthcreme mit Kirschen und Hanf
35min.
Cremiger Haferdrink
10min.
Gluten- und getreidefreie Brötchen
1hod. 20min.
Leinsamenbrot
1hod. 30min.
Vollkornbrot Glutenfrei
4hod.
Süsskartoffel-Bananen-Brot
2hod.
Dinkel-Haselnussbrot
2hod. 50min.
Haferflocken-Blechkuchen
1hod. 40min.
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5hod. 20min.
Jogurt-Brötli mit Sesam
1hod. 30min.
UrDinkel Brot
11hod.