
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Hirse
- 100 g Buchweizen
- 330 g Wasser
- 25 g frische Hefe
- 1 TL Zucker
- 250 g Brotmehl glutenfrei
- 2 TL Salz
- 10 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Sesam
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 298 kcal / 1247 kJ
- Protein
- 6.5 g
- Tuk
- 6.7 g
- Sacharidy
- 56.5 g
- Vláknina
- 4.7 g
Alternativní recepty
Vollkornbrot mit Aufstrich und Poulet-Fleischbällchen
2hod.
Quitten-Tarte
50min
Knäckebrot
1hod.
Dinkel-Buchweizen-Bananen-Pancakes
25min
Vollkornbrot Glutenfrei
4hod.
Jogurt-Brötli mit Sesam
1hod. 30min
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5hod. 20min
Gluten- und getreidefreie Brötchen
1hod. 20min
High Protein Brot (glutenfrei)
9hod. 30min
Karotten-Kichererbsen-Aufstrich
15min
UrDinkel Brot
11hod.
Dinkel-Haselnussbrot
2hod. 50min