Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Hirse
- 100 g Buchweizen
- 330 g Wasser
- 25 g frische Hefe
- 1 TL Zucker
- 250 g Brotmehl glutenfrei
- 2 TL Salz
- 10 g Olivenöl, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Sesam
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1247 kJ / 298 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 56.5 g
- Tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 4.7 g
Alternativní recepty
Vollkorn-Burgerbrötchen
2 Std. 50 Min
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5 Std. 20 Min
Vollkornbrot Glutenfrei
4h
Leinsamenbrot
1 Std. 30 Min
Weizen-Dinkel-Brot
12h
Powerballs (Vegan)
15 Min
Glutenfreies Vollkornmehl
5 Min
Gluten- und getreidefreie Brötchen
1 Std. 20 Min
Haferflocken-Blechkuchen
1h 40min
Karotten-Kichererbsen-Aufstrich
15 Min
UrDinkel Brot
11 Std.
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min