Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 16 - 17 oz bread flour, divided, plus extra to dust
- ¼ tsp active dry yeast
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 12 oz water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 589.9 kJ / 141 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 28.3 g
- Tuk
- 0.7 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 244.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sourdough Baguettes
15 godz.
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
White Bread
6h
Hawaiian Bread Rolls
4h 45min
Banana Cream Pie
4 godz. 15 min
Mushroom Risotto
30 min
Cinnamon and Date Twist
50min
Venezia Bread
11h
Rustic bread
2 godz.
Sourdough Pretzel Bread
7h 20 min
Apple Wheat Starter
72 godz. 20 min
Sourdough Bread with Olives
5 Std. 20 Min