Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de rumsteack de boeuf, en dés (env. 4 x 4 cm)
- 250 d'oignons de printemps, coupés en deux (env. 3 tiges)
- 100 g de cornichons, égouttées
- 2 oeufs, cuits durs
- 1 oignon, en morceaux (env. 150-200 g)
- 2 brins de persil frais (les feuilles uniquement)
- 2 brins de cerfeuil, frais (les feuilles uniquement)
- 4 feuilles d'estragon
- 20 g de jus de citron, fraîchement pressé
- 80 g de ketchup
- 1 c. à soupe de sauce Worcestershire (volitelně)
- 3 c. à soupe de câpres, marinés
- 1 c. à café de sel fin
- 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 670 kJ / 160 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Filet de porc sauce moutarde
30 min
Omelette aux courgettes
40 Min
Mousse au jambon
10 Min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Crostini aux champignons et Fontina
35 Min
Saumon balsamique et nouilles de courgette
25min
Sauce cocktail
5 Min
Canapés aux oeufs
10 Min
Burgers de boeuf et garniture au fromage
40 Min
Mousse à la truite
5 Min
Mousse au thon
10 Min