
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de rumsteack de boeuf en dés (env. 4 x 4 cm)
- 250 d'oignons de printemps coupés en deux (env. 3 tiges)
- 100 g de cornichons égouttées
- 2 oeufs cuits durs
- 1 oignon en morceaux (env. 150-200 g)
- 2 brins de persil frais (les feuilles uniquement)
- 2 brins de cerfeuil frais (les feuilles uniquement)
- 4 feuilles d'estragon
- 20 g de jus de citron, fraîchement pressé
- 80 g de ketchup
- 1 c. à soupe de sauce Worcestershire (volitelně)
- 3 c. à soupe de câpres, marinées
- 1 c. à café de sel fin
- 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 160 kcal / 670 kJ
- Protein
- 21.3 g
- Tuk
- 5.8 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Menu : Filets de truite à la crème d'asperges, riz et glace aux fruits
1hod.
Sauce béarnaise
15min
Sauce Hollandaise
15min
Filet d'agneau en sauce au poivre rose
45min
Crostini aux champignons et Fontina
35min
Spaghettis à la carbonara
30min
Canapés aux oeufs
10min
Beurre aux herbes
5min
Mayonnaise à l'avocat
15min
Mousse à la truite
5min
Involtini de poulet et pesto de tomates séchées
50min
Filet de porc sauce moutarde
30min