Steak tartare

Steak tartare

2.8 16 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 portions

Suroviny

  • 500 g de rumsteack de boeuf en dés (env. 4 x 4 cm)
  • 250 d'oignons de printemps coupés en deux (env. 3 tiges)
  • 100 g de cornichons égouttées
  • 2 œufs cuits durs
  • 1 oignon en morceaux (env. 150-200 g)
  • 2 brins de persil frais (les feuilles uniquement)
  • 2 brins de cerfeuil frais (les feuilles uniquement)
  • 4 feuilles d'estragon
  • 20 g de jus de citron, fraîchement pressé
  • 80 g de ketchup
  • 1 c. à soupe de sauce Worcestershire (volitelně)
  • 3 c. à soupe de câpres, marinées
  • 1 c. à café de sel fin
  • 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 21.3 g
Kalorie 670 kJ / 160 kcal
Tuk 5.8 g
Vláknina 1.2 g
Sacharidy 5.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...