Crostini aux champignons et Fontina
TM5 TM6

Crostini aux champignons et Fontina

4.7 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 15 brins de persil frais, uniquement les feuilles
  • 1 oignon, coupé en deux
  • 30 g de beurre
  • 10 g d'huile d'olive extra vierge
  • 400 g de champignons de Paris, frais, en tranches
  • 10 g de vin rouge
  • 1 c. à café de sel fin
  • ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
  • 250 g de Fontina, en tranches
  • 20 tranches de pain (ex. ciabatta, baguette)

Nutriční hodnoty
na 1 morceau/part
Kalorie
493 kJ / 118 kcal
Protein
6 g
Sacharidy
10 g
Tuk
6 g
Vláknina
1.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty