Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 brins de persil frais, uniquement les feuilles
- 1 oignon, coupé en deux
- 30 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de champignons de Paris, frais, en tranches
- 10 g de vin rouge
- 1 c. à café de sel fin
- ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- 250 g de Fontina, en tranches
- 20 tranches de pain (ex. ciabatta, baguette)
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 493 kJ / 118 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Lasagnes de courgette et poisson
1 Std.
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35min
Steak tartare
30 phút
Tranches de saumon fumé
2 Std. 40 Min
Curry de poisson
35min
Pâtes aux poireaux et à l'ajvar
30 phút
Cassolette de poulet et de lard
1 Std. 10 Min
Risotto à la saucisse et aux pois
30 phút
Saumon balsamique et nouilles de courgette
25min
Crème de poivron rouge et soupe au gingembre
50min
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1 Std.
Crème de pois
40min