
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 brins de persil frais uniquement les feuilles
- 1 oignon coupé en deux
- 30 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de champignons de Paris, frais en tranches
- 10 g de vin rouge
- 1 c. à café de sel fin
- ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- 250 g de Fontina en tranches
- 20 tranches de pain (ex. ciabatta, baguette)
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 118 kcal / 493 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Bucatini à l'amatriciana
45min
Menu : Filets de truite à la crème d'asperges, riz et glace aux fruits
1hod.
Carré de veau en croûte d’herbes et trio de légumes
3hod.
Tortiglioni au poulet et olives noires
35min
Poulet en sauce à la pêche
40min
Steak tartare
30min
Couscous au rouget et aux poivrons
30min
Ragoût de boeuf à l'orientale avec perles de couscous
40min
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1hod.
Boeuf Stroganoff
45min
Canapés aux oeufs
10min
Menu: Crème de laitue, bar et pommes de terre en sauce au cresson
30min