Crostini aux champignons et Fontina

Crostini aux champignons et Fontina

4.5 4 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 35min.
20 morceaux

Suroviny

  • 15 brins de persil frais uniquement les feuilles
  • 1 oignon coupé en deux
  • 30 g de beurre
  • 10 g d'huile d'olive extra vierge
  • 400 g de champignons de Paris frais en tranches
  • 10 g de vin rouge
  • 1 c. à café de sel fin
  • ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
  • 250 g de Fontina en tranches
  • 20 tranches de pain (ex. ciabatta, baguette)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 morceau/part

Protein 6 g
Kalorie 493 kJ / 118 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 1.1 g
Sacharidy 10 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...