Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 brins de persil frais, uniquement les feuilles
- 1 oignon, coupé en deux
- 30 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de champignons de Paris, frais, en tranches
- 10 g de vin rouge
- 1 c. à café de sel fin
- ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- 250 g de Fontina, en tranches
- 20 tranches de pain (ex. ciabatta, baguette)
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 493 kJ / 118 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Burgers de dinde
1h 25min
Tranches de saumon fumé
2h 40min
Carré de veau en croûte d’herbes et trio de légumes
3h
Boeuf Stroganoff
45 min
Tomates cerises farcies au fromage de chèvre et au prosciutto
1h 30min
Ballotins de filet de porc
1 godz.
Mille-feuille d'aubergine et sauce au yaourt et à la moutarde
40min
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35min
Omelette aux courgettes
40min
Crème de pois
40min
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2 godz.
Roulés de dinde et purée de pois à la menthe
35min