Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 brins de persil frais, uniquement les feuilles
- 1 oignon, coupé en deux
- 30 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de champignons de Paris, frais, en tranches
- 10 g de vin rouge
- 1 c. à café de sel fin
- ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- 250 g de Fontina, en tranches
- 20 tranches de pain (ex. ciabatta, baguette)
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 493 kJ / 118 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 Min
Tranche aux prunes
1h 30min
Poulet en sauce à la pêche
40 λεπτ.
Tomates cerises farcies au fromage de chèvre et au prosciutto
1h 30min
Cassolette de poulet et de lard
1h 10min
Taboulé au quinoa et au thon
40 λεπτ.
Ragoût de boeuf à l'orientale avec perles de couscous
40 λεπτ.
Canapés aux oeufs
10 Min
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2 Std.
Ragoût de poulet crémeux à la moutarde
40 λεπτ.
Boeuf Stroganoff
45min
Blancs de poulet à la pizzaiola
55min