Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de farine
- 200 g d'eau, tiède
- ½ cube de levure fraîche (20 g)
- 20 g huile d'olive, et un peu pour huiler
- 1 ¼ c. à café de sel
- 250 g de lardons
- 300 g de crème acidulée, 20 % de m.g.
- 200 g de crème, 30% m.g. min.
- ¼ c. à café de poivre noir, moulu
- 2 - 3 d'oignons, en rondelles
- 1 bouquet de mélange d'herbes aromatiques, fraîches, selon les goûts (ex. ciboulette, persil)
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1504 kJ / 360 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sbrinz râpé
5 min
Riz Casimir
45min
Capuns des Grisons (Spécialité grisonne)
35min
Curry de poulet
35min
Conchiglie à la sauce chou-fleur
35min
Pappardelle roquette et ricotta
1 godz.
Velouté de tomates au séré
25min
Tarte flambée vaudoise
1 godz. 30 min
Risotto au safran de Mund
45min
Velouté de tomates et de courges
25min
Gâteau à la crème
45min
Cake aux branches
1 godz. 10 min