Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g d'oignons de printemps, en morceaux
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 10 g de maïzena
- 50 g de vin blanc
- 100 g de bouillon de boeuf liquide
- 1 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 700 - 800 g de filet de porc (1-2 pièces), en tranches (2-3 cm)
- 2 pincées de sel fin, selon votre goût
- 2 pincées de poivre noir, fraîchement moulu, selon votre goût
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1133 kJ / 271 kcal
- Protein
- 26.9 g
- Sacharidy
- 3.4 g
- Tuk
- 16.65 g
- Vláknina
- 0.65 g
Alternativní recepty
Filet de porc à la sauce moutarde
35 min
Ragoût de poulet crémeux à la moutarde
40 min
Mousse au jambon
10min
Ragoût de porc à la grecque
45 min
Filet de poulet en sauce aux champignons et pommes de terre
1h
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 min
Ballotins de filet de porc
1h
Boeuf Stroganoff
45 min
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45 min
Sauce BBQ
20min
Steak tartare
30 min
Pain de viande accompagné de champignons
1h 30min