Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g d'oignons de printemps, en morceaux
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 10 g de maïzena
- 50 g de vin blanc
- 100 g de bouillon de boeuf liquide
- 1 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 700 - 800 g de filet de porc (1-2 pièces), en tranches (2-3 cm)
- 2 pincées de sel fin, selon votre goût
- 2 pincées de poivre noir, fraîchement moulu, selon votre goût
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1133 kJ / 271 kcal
- Protein
- 26.9 g
- Sacharidy
- 3.4 g
- Tuk
- 16.65 g
- Vláknina
- 0.65 g
Alternativní recepty
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 Min
Pain de viande accompagné de champignons
1 Std. 30 Min
Filet de porc à la sauce moutarde
35 Min
Ragoût de porc à la grecque
45 Min
Risotto à la saucisse et aux pois
30 Min
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1 Std.
Ballotins de filet de porc
1 Std.
Ragoût de poulet crémeux à la moutarde
40 Min
Filet de poulet en sauce aux champignons et pommes de terre
1 Std.
Risotto bolognaise
45 Min
Boeuf Stroganoff
45 Min
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45 Min