Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g de blancs de poulet, sans peau
- ½ c. à café de sel, au goût
- ½ c. à café de poivre noir, au goût
- 200 g d'edam ou d'un autre fromage à pâte mi-dure (par ex. gruyère, emmental, fontina), en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 150 g d'oignons, en deux
- 2 gousses d'ail
- 600 g de tomates pelées en dés, en boîte ou fraîches
-
1
c. à café bombées de pâte de bouillon
nebo 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) - 1 c. à café de sucre
- 1 ½ c. à café d'origan séché
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1386 kJ / 331 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle à la sauce petits pois-jambon
45 dk
Gratin de cornettes
50 dk
Filet de porc sauce moutarde
30 Min
Piccata de poulet sur ratatouille
40 dk
Curry thaï rapide au poulet
40 dk
Boeuf Stroganoff
45 dk
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 dk
Tortiglioni à la saucisse et aux champignons
35 dk
Boulettes sur purée Parmentier
1sa
Ragoût de poulet crémeux à la moutarde
40 dk
Macaronis à la montagnarde
30 Min
Stroganoff
45 dk